تعطیلی مدارس خوزستان به دلیل آلودگی شدید هوا در روز یکشنبه (۱۸ آبان ۱۴۰۴) صدور رأی بخش سوم پرونده «کینگ مانی»| تعیین تکلیف ۷۴۸ شاکی ثبت ۱۴۹ زلزله در کشور طی هفته گذشته (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | وقوع ۱۲ زمین‌لرزه در خراسان رضوی ترکیدگی لاستیک فوکر ۱۰۰ آسمان در فرودگاه مشهد| مسافران سالم پیاده شدند مسمومیت ۲۳ زن و ۳ مرد در یکی از هتل‌های مشهد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) توسعه عدالت آموزشی با ساخت بیش از ۳۰۰ مدرسه جدید در خراسان رضوی هشدار گسترش خشکسالی | از هر ۱۰ سد کشور یکی در آستانه خشک‌شدن است آلزایمر عملکرد عصبی-عروقی بافت چربی را مختل و ریسک دیابت و بیماری قلبی را افزایش می‌دهد اول شدیم، تبریک! دو عامل پنهان در اختلال خواب و کاهش باروری زنان را بشناسید افراد پیش دیابتی شب‌ها این آجیل را بخورند تدوین بسته‌های آموزشی «از ایران دفاع می‌کنیم» برای همه مقاطع تحصیلی کشف ۶۳۲ کیلوگرم موادمخدر صنعتی و سنتی در خراسان رضوی (۱۷ آبان ۱۴۰۴) اولین قطار روسیه به ایران وارد شد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) دیابت از کودکی تا سالمندی را تحت تأثیر قرار می‌دهد مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی: هیچ موردی از سویه جدید تب برفکی شناسایی نشده است با تغذیه درست از سکته مغزی جلوگیری کنید اعلام آخرین جزئیات از آزمون استخدامی قوه قضائیه آیا آب تهران جیره‌بندی شده است؟ | وزیر نیرو: مجبوریم فشار آب را کم کنیم سهل‌انگاری رانندگان جاده‌ای در خراسان رضوی جان یک موتورسوار را گرفت | ۲۶ تصادف طی شبانه‌روز گذشته در جاده‌های استان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۷ آبان ۱۴۰۴) | از شدت سرمای هوا کاسته می‌شود شینا انصاری: حمله رژیم صهیونیستی به ایران می‌توانست یکی از بزرگ‌ترین فجایع زیست‌محیطی جهان باشد گلایه از تأخیر در پرداخت کارانه‌های کارکنان درمانی بیمارستان‌های مشهد زمان ‌ثبت‌نام وام‌های دانشجویی تعیین شد + جزئیات گسترش فعالیت پشه آئدس با بارش‌های پاییزی | هشدار گسترش تب دنگی در برخی مناطق کشور ورود کودکان به مدارس از ۵سالگی اجباری خواهد شد؟ زندان، پایان نقشه سرقت متهمان اخراجی از محل کار سابق اجرای طرح کشوری پایش مدارس غیردولتی برای حل مشکلات
سرخط خبرها

بهره‌برداری از فاز جدید پروژه‌های محرومیت‌زدایی سپاه در مشهد | ۱۵ هزار سبد لوازم‌التحریر میان دانش‌آموزان کم‌برخوردار مشهد توزیع شد + فیلم

  • کد خبر: ۳۶۱۴۲۱
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۶
بهره‌برداری از فاز جدید پروژه‌های محرومیت‌زدایی سپاه در مشهد | ۱۵ هزار سبد لوازم‌التحریر میان دانش‌آموزان کم‌برخوردار مشهد توزیع شد + فیلم
آیین بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی و ویژه‌برنامه‌های محرومیت‌زدایی سازمان بسیج مستضعفین با محوریت توزیع ۱۵ هزار سبد لوازم التحریر، ۵۰۰ سبد ورزشی مدارس و محلات و افتتاح سلسله‌پروژه‌های عمرانی منازل معسرین حاشیه شهر مشهد برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، آیین بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی و ویژه‌برنامه‌های محرومیت‌زدایی سازمان بسیج مستضعفین با محوریت توزیع ۱۵ هزار سبد لوازم‌التحریر، ۵۰۰ سبد ورزشی مدارس و محلات و افتتاح سلسله‌پروژه‌های عمرانی منازل معسرین حاشیه شهر مشهد، صبح امروز (شنبه، ۵ مهر ۱۴۰۴) با حضور سردار سیدضیاء‌الدین حزنی، فرمانده قرارگاه جهادی و محرومیت‌زدایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و جمعی از مسئولان استانی، مدیران شهری، فرماندهان نیرو‌های مسلح و خانواده‌های معظم شهدا در تالار همایش‌های فرهنگ‌سرای قرآن و عترت برگزار شد.

۵۴ میلیارد تومان برای پروژه‌های حمایتی

سردار علی‌اکبر افراسیابی، جانشین فرمانده سپاه امام‌رضا(ع) در قرارگاه امنیتی‌اجتماعی شهید برونسی، در ابتدای این مراسم اظهار کرد: در برنامه ۱۴۰۴ قرارگاه، سه سرفصل ویژه تعریف شده که مشتمل بر بخش‌های اشتغال‌زایی، فرهنگی، اجتماعی و عمرانی است. در بخش اشتغال‌زایی، تمرکز ما بر مشاغل زودبازده و کسب‌وکار‌هایی است که می‌تواند جمعیت بیشتری را سر کار ببرد و حتی پیوست مهاجرت معکوس را از مناطق حاشیه شهر به روستا‌ها تقویت کند. در بخش عمرانی هم متمرکز بر مدرسه‌سازی، مسجدسازی و تکمیل و رفع ایراد از منازل معسرین و خانواده‌های کم‌برخوردار هستیم تا پس از عملیات عمرانی، فرایند تجهیز این اماکن در بخش فرهنگی‌اجتماعی تعریف شود.

وی افزود: تمام تلاش ما این بود که حتی در زمان جنگ و در فضای امنیتی کشور، فرایند خدمت‌رسانی به معسرین و محرومیت‌زدایی از خانواده‌های کم‌برخوردار در جای‌جای ایران اسلامی متوقف نشود. نمونه بارز این موضوع نیز مراسم امروز است که با توجه به فرارسیدن سال تحصیلی جدید، از مدت‌ها قبل تمام تلاش ما این بود تا مجموعه‌ای از پروژه‌ها و برنامه‌های عمرانی، اجتماعی و حمایتی به ارزش بیش از ۵۴۰ میلیارد ریال توسط قرارگاه اجتماعی‌امنیتی شهید برونسی به بهره‌برداری برسد.

جانشین فرمانده سپاه امام‌رضا(ع) در قرارگاه امنیتی‌اجتماعی شهید برونسی، خاطرنشان کرد: بر همین اساس، در جریان این پروژه بیش از ۱۵ هزار بسته کیف و نوشت‌افزار به ارزش تقریبی ۱۲ میلیارد تومان با همکاری خیرین، گروه‌های جهادی، نواحی مقاومت و معاونت محرومیت‌زدایی و مردم‌یاری سپاه امام‌رضا(ع) تهیه و توزیع می‌شود. جامعه هدف نیز دانش‌آموزان معسر، فرزندان خانواده‌های کم‌برخوردار و کودکان کار است.

وی ادامه داد: علاوه بر این، در حوزه عمرانی هم بیش از ۱۰ وحد مسکونی ویژه معسرین و نیازمندان با مشارکت خیران و نهاد‌های جهادی ساخته و تکمیل شده‌اند. پل روستای امرغان به ارزش تقریبی ۲.۵ میلیارد تومان نیز به بهره‌برداری رسید تا دسترسی ساکنان این روستای کم‌برخوردار را به جاده و محور‌های مواصلاتی آسان‌تر کند.

سردار افراسیابی با بیان اینکه مجموع ارزش پروژه‌های محرومیت‌زدایی در حوزه‌های فنی، عمرانی و اجتماعی که در رویداد امروز به بهره‌برداری می‌رسد، حدود ۲۷ میلیارد تومان است، تصریح کرد: قرارگاه اجتماعی‌امنیتی شهید برونسی در سال‌های اخیر با بهره‌گیری از ظرفیت خیرین، گروه‌های جهادی و نهاد‌های مردمی، اجرای طرح‌های حمایتی و محرومیت‌زدایی را در اولویت خود قرار داده و هرساله هم‌زمان با آغاز سال تحصیلی، برنامه‌های ویژه‌ای برای یاری‌رسانی به اقشار کم‌برخوردار اجرا می‌کند.

محمدرضا فنائی
تصویربردار و تدوینگر محمدرضا فنائی
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->